Ние сме Гастромак


Повеќе

Најново

22/03/2019

New Albis од Гостивар подготвува алва во Истанбул, Турција

Гастромак навистина има со што да се гордее и со што да се пофали. Најновата вест е поврзана со поканата на владаечката партија на Република Турција, […]
19/03/2019

Претседателка на Гастромак, почесен судија на ЈЕПАД, во Болу, Турција

Претседателка на Гастромак- Адријана Алачки, неодамна беше почесен судија во Болу, атрактивен планински дел во Турција, на гастрономскиот натпревар ЈЕПАД, каде земаа учество над 250 натпреварувачи. […]
12/03/2019

Grand prix for David Sandzakoski and a trophy for team working for Gastromak in Albania

On the gastronomic competition Albanian chefs and cooks association- Shum Albania, David Sandzakoski won the Grand prix (he was cooking fish and beef ), with what […]
GASTROMAK
MAKEDONIJA 2018

GASTRONOMY CONTEST
Hotel Villa Park, Strumica

We introduce you the jury members of
THIRD INTERNATIONAL GASTRONOMY CONTEST- GASTROMAK MACEDONIA 2018

Lets remind us how it was 2017... and lets make it even more spectacular this year!


Dear chefs, precious guests & friends, looking forward to see you again October 08 - 12,
at Hotel Villa Park, Strumica, Republic of Macedonia, at GASTROMAK 2018.

Соопштение

15/08/2017

Македонските готвачи доминираа на гастрономскиот натпревар во Србија

СО НАЈДОБАР ГУЛАШ ДО ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ТИМОТ НА ГАСТРОМАК Најдобар гулаш зготви тимот на Македонската Асоцијација на Готвачи и Шефови на кујни – ГастроМак, со […]

Медиуми

Сакате да бидете дел од нас?

info@gastromak.mk

Работно време

Од Пон - Пет: 09:00 - 17:00