Ние сме Гастромак


Повеќе

Најново

15/04/2019

Првите луѓе на Гастромак со дипломи од „Chocolate Academy Milano“

Првите луѓе на Гастромак, Адријана Алачки- Претседател, и Бесим Љатифи од New Albis, штотуку се вратија со дипломи од „Chocolate Academy Milano“. Станува збор за престижниот […]
24/03/2019

OHRID CALLS, GASTROMAK INVITES!

We announce the manifestation “GASTROMAK 2019 –  TASTE  OHRID”, (check in 10 – check out 10/14/2019). We throw the anchor into the hotel “New Riviera”, the […]
24/03/2019

ОХРИД ПОВИКУВА, ГАСТРОМАК КАНИ!

Ви ја најавуваме манифестацијата „ГАСТРОМАК 2019 – TASTE OHRID“, (check in 10 – check out 14.10.2019). Сидрото го фрламе во хотелот „Нова Ривиера“, бисер на бисерниот […]
GASTROMAK
MAKEDONIJA 2018

GASTRONOMY CONTEST
Hotel Villa Park, Strumica

We introduce you the jury members of
THIRD INTERNATIONAL GASTRONOMY CONTEST- GASTROMAK MACEDONIA 2018

Lets remind us how it was 2017... and lets make it even more spectacular this year!


Dear chefs, precious guests & friends, looking forward to see you again October 08 - 12,
at Hotel Villa Park, Strumica, Republic of Macedonia, at GASTROMAK 2018.

Соопштение

17/10/2017
gastromak-video

Видео презентација за ГастроМак 2017

Погледнете ја видео презентацијата за ГастроМак 2017 Watch the English version of the GastroMak 2017 video presentation below:
18/09/2017
mkdflag

Информација за натпреварувачи од Македонија

За натпреварувачи од Македонија кои што нема да користат хотелски услуги (ноќевање, храна), котизацијата за натпреварување ќе изнесува 15 евра по категорија, во денарска противвредност. Наградите […]

Медиуми

Сакате да бидете дел од нас?

info@gastromak.mk

Работно време

Од Пон - Пет: 09:00 - 17:00