accommodation-strumica
Information about accommodation for GastroMak 2017
22/10/2017
ШЕФ ДАВИД САНЏАКОСКИ ДОБИ ДИПЛОМА ОД GLOBAL CHEF CHALLANGE ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА
20/02/2019

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

ГастроМак, националната Асоцијација на готвачи и шефови на кујни од Македонија, објавува КОНКУРС ЗА НОВИ ЧЛЕНОВИ.

Сите заинтересирани, средношколци, студенти, млади и искусни шефови, како и сите љубители на гастрономијата се добредојдени да станат дел од големото семејството на ГастроМак.

Конкурсот за пријавување ќе биде отворен од 15-ти јуни и ќе трае до 1-ви јули 2018 година. Конкурсот е ограничен на приме на десет нови членови, а селекцијата ќе биде направена од страна на Управниот одбор на ГастроМак.

Избраните членови се обврзани да потпишат Договор, правила и услови за членство во Асоцијацијата ГастроМак, Македонија.

Сите пријавени ќе бидат повикани на разговор.

Пријавите можете да ги испратите на контакт мејлот info@gastromak.mk  или во порака на Facebook на ГастроМак, https://www.facebook.com/GastroMak-584886881665426/

Ве очекуваме.

Со Почит,

ГастроМак

KONKURS NOVI CLENOVI