13/06/2018

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ ГастроМак, националната Асоцијација на готвачи и шефови на кујни од Македонија, објавува КОНКУРС ЗА НОВИ ЧЛЕНОВИ. Сите заинтересирани, средношколци, студенти, […]
22/10/2017
accommodation-strumica

Information about accommodation for GastroMak 2017

Here you may be able to download information about accommodation in the city of Strumica, Macedonia for competitors and guests visiting GastroMak 2017. Competitors from: Vrnjacka banja, Horeka […]
17/10/2017
gastromak-video

Видео презентација за ГастроМак 2017

Погледнете ја видео презентацијата за ГастроМак 2017 Watch the English version of the GastroMak 2017 video presentation below:
18/09/2017
mkdflag

Информација за натпреварувачи од Македонија

За натпреварувачи од Македонија кои што нема да користат хотелски услуги (ноќевање, храна), котизацијата за натпреварување ќе изнесува 15 евра по категорија, во денарска противвредност. Наградите […]
15/08/2017

Македонските готвачи доминираа на гастрономскиот натпревар во Србија

СО НАЈДОБАР ГУЛАШ ДО ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ТИМОТ НА ГАСТРОМАК Најдобар гулаш зготви тимот на Македонската Асоцијација на Готвачи и Шефови на кујни – ГастроМак, со […]