23/11/2016

Четири медали за ГастроМак на натпреварот Босански Дукат

Капитенот шеф Бобан Билбиловски и шеф Игор Атанасов освоија четири бронзени медали на 5-от меѓународен гастрономски фестивал “Босански дукат – Вкусовите на Херцеговина” 2016 кој од […]
01/10/2016

Grand Prix наградите за најуспешните готвачи на првиот меѓународен гастрономски натпревар “МАКЕДОНИЈА 2016”

Претседателот на меѓународното жири chef Дејан Станковиќ од Србија во име на 15 – членото жири ги додели највисоките одличја на натпреварот “Македонија 2016” ги добија: […]