Pizza
19/08/2017
gastromak-video
Видео презентација за ГастроМак 2017
17/10/2017

Информација за натпреварувачи од Македонија

mkdflag

За натпреварувачи од Македонија кои што нема да користат хотелски услуги (ноќевање, храна), котизацијата за натпреварување ќе изнесува 15 евра по категорија, во денарска противвредност. Наградите за натпреварувачите од Македонија ќе бидат доделувани на крајот од секој натпреварувачки ден, согласно Распоредот за натпреварување по категории, за секој натпреварувачки ден.

Распоредот за натпреварот по категории ќе биде дополнително објавен, но не подоцна од 26 септември, 2017 година.