Гостување на Сител
05/12/2016
Македонските готвачи доминираа на гастрономскиот натпревар во Србија
15/08/2017

Гостување на Сител

ГАСТРО МАК во ТВ Сител кај Елена и Александар. Шеф Миле Неделковски потготвуваше пастрмка со зеленчук.