МТВ – Учество на натпреварот во Босна
30/11/2016
Гостување на Сител
07/12/2016

Гостување на Сител

Благодариме на драгата водителка Татјана Пуленџовска за денешното гостување. Ова се моменти на врачување на благодарност од ГАСТРО МАК за ТВ Сител и тимот на Утринската програма за поддршка и промоција на гастрономијата во нашата земја.