18/09/2019

The Fourth International Gastronomy Competition – GastroMak 2019 WACS Endorsement

FOURTH INTERNATIONAL GASTRONOMY CONTEST GASTROMAK 2019Date: October 10th to 14th, 2019, Ohrid, Republic of North MacedoniaVenue: Hotel Nova Riviera, and other facilities along the Ohrid Lake […]
11/09/2019

ТАМАРО И”BBQ FISH FESTIVAL DON DAVID” НА 12 ОКТОМВРИ

Специјален ден: 12 октомври, посветен за сите љубители на риби, во склоп на најголемиот гастрономски ивент во земјата- „Гастромак 2019“. Станува збор за Тамаро и „BBQ […]
09/09/2019

ТАМАРО и “BBQ FISH FESTIVAL DON DAVID” НА 12 ОКТОМВРИ

Специјален ден: 12 октомври, посветен за сите љубители на риби, во склоп на најголемиот гастрономски ивент во земјата- „Гастромак 2019“. Станува збор за ТАМАРО и „BBQ […]