13/08/2019

Адријана Алачки во Сибир, на „Баикал грил фест“

Адријана Алачки е во Сибир, поточно во Нижнеангарск на Меѓународен гастрономскиот фестивал „Баикал грил фест“ каде Претседателка на Гастромак ќе ја има улогата на судија. Ова […]