01/07/2019

Претседателката Адријана Алачки на Алфа тв

Адријана Алачки, Претседателката на ГастроМак гостуваше на Алфа тв и ги информираше гледачите за новиот предизвик- Гастромак 2019, што во Охрид, попрецизно- во хотелот Нова Ривиера, […]
01/07/2019

Домаќин- Телма телевизија

Гастромак го почна загрејувањето пред големото гастрономско финале во Охрид! Chef Игор Каспер Атанасов ги запозна гледачите на телевизија Телма со она што ќе се случува […]
01/07/2019

Гостување во МРТВ

Претседателката на Гастромак, Адријана Алачки и chef Љупчо Гиевски, преку државниот сервис МРТВ, ја информираа јавноста за претстојниот „Гастромак 2019“, спектакл што ќе се случува во […]
01/07/2019

GASTROMAK AGENDA 2019