28/06/2019

ГАСТРОМАК 2019 ВО ОКТОМВРИ ВО ОХРИД- Don’t Worry, Be Ohrid

Веќе нема дилема- во октомври, во периодот од 10 до14, во Охрид ќе се случува најголемиот гастрономски спектакл! Настан што не смеете да го пропуштите, соопштија […]
18/06/2019

Нови победи на 6-иот Меѓународен Гастро Туристички фестивал во Ниш

Заврши 6-иот Меѓународен Гастро Туристички фестивал во Ниш, Србија, каде Гастромак повторно ги покажа своите квалитети и едноставно блесна со наградите и признанијата. Лирим Даути, Хабиб […]