26/04/2019

Гастромак со награди и признанија од натпреварот во Будва

Заврши гастро- шампионатот на угостителско- туристички работници и шефови на кујни, NATIONAL COMPETITION OF CATERING WORKERS OF MONTENEGRO во Будва, Црна Гора. Се вративме со многу […]
21/04/2019

Адријана Алачки, претседателката на Гастромак на „VISIT DAGESTAN 2019“

Адријана Алачки, претседателката на Гастромак, штотуку се врати од Дагестан, најголемата руска република во северниот Кавказ, на второто издание на Интернационалната гастрономско- туристичка манифестација „VISIT DAGESTAN […]
18/04/2019

Гастромак се придружува на хуманитарната манифестација „Chefs for life- Кувари великог срца“

Chef Љубица Комлениќ, Top Italian Chef, ама и жена со огромно срце, заедно со неколку нејзини колеги е промотер и соорганизатор на Манифестацијата „Chefs for life- […]
17/04/2019

Welcome Chef Orkhan Mukhtarov

Chef Orkhan Mukhtarov is the new member and ambassador of Gastromak for Azerbaijan, a true star in the world of gastronomy. A great name that he […]
15/04/2019

Гастромак е подготвен за NATIONAL COMPETITION OF CATERING WORKERS OF MONTENEGRO во Будва

Гастромак е подготвен за акција, ќе ги засука ракавите од 22-25 април зошто крајот на месецот традиционално е резервиран за Црна Гора, за Интернационалниот натпревар NATIONAL […]
15/04/2019

Првите луѓе на Гастромак со дипломи од „Chocolate Academy Milano“

Првите луѓе на Гастромак, Адријана Алачки- Претседател, и Бесим Љатифи од New Albis, штотуку се вратија со дипломи од „Chocolate Academy Milano“. Станува збор за престижниот […]