28/02/2019

Гастромак во Украина

Започна Best cook fest- Podillia во Украина, а оваа разгледница „од лице место“ ја праќа тимот на Гастромак. Шарено, весело, во склад со традицијата на Украина, […]
20/02/2019

ГАСТРОМАК ГО ПРОСЛАВИ ТРЕТИОТ РОДЕНДЕН

Овој јануари, како што самите сакаат да кажат – семејството Гастромак, го прослави својот трет роденден. Без оглед на лошото време, членовите на Гастромак од цела […]
20/02/2019

ШЕФ ДАВИД САНЏАКОСКИ ДОБИ ДИПЛОМА ОД GLOBAL CHEF CHALLANGE ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА

  Шеф Давид Санџакоски, регионален директор на Гастромак за Струга, на натпреварот во Римини, Италија, на престижниот Global chef challange доби диплома – највисокото достигнување во […]