30/11/2016

МТВ – Учество на натпреварот во Босна

23/11/2016

Четири медали за ГастроМак на натпреварот Босански Дукат

Капитенот шеф Бобан Билбиловски и шеф Игор Атанасов освоија четири бронзени медали на 5-от меѓународен гастрономски фестивал “Босански дукат – Вкусовите на Херцеговина” 2016 кој од […]