01/10/2016

Grand Prix наградите за најуспешните готвачи на првиот меѓународен гастрономски натпревар “МАКЕДОНИЈА 2016”

Претседателот на меѓународното жири chef Дејан Станковиќ од Србија во име на 15 – членото жири ги додели највисоките одличја на натпреварот “Македонија 2016” ги добија: […]