Браво : Злато, сребро и две бронзи за Гастромак во Украина
02/03/2019
Attention!
05/03/2019

Се гледаме на „Гастромак 2019“ од 10-14 октомври на Охридскиот брег

ВНИМАНИЕ! Гастромак го објавува терминот за 4-тото издание на „Гастромак 2019“: 10-14 октомври на Охридскиот брег.
Дали сте подготвени за уште еден предизвик, да се натпреварувате, усовршувате, учите и пренесувате знаења? Плус – да уживате на Охридскиот брег? Од 10 до 14 октомври ќе ја имате оваа вонсериска можност. Ве очекуваме, пријавувајте се.
Веќе следната недела ќе објавиме подетални информации.