Домаќин- Телма телевизија
01/07/2019
Адријана Алачки во Сибир, на „Баикал грил фест“
13/08/2019

Претседателката Адријана Алачки на Алфа тв

Адријана Алачки, Претседателката на ГастроМак гостуваше на Алфа тв и ги информираше гледачите за новиот предизвик- Гастромак 2019, што во Охрид, попрецизно- во хотелот Нова Ривиера, ќе го собере светскиот кулинарски крем.
„Светската гастрономска јавност во суперлативи зборува за минатогодишниот настан, така што годинава во Охрид, имаме намера да го надминеме заслуженото реноме. Со домаќините – Општината Охрид и хотелот Нова Ривиера ќе направиме настан за кој долго ќе се зборува“.