Гостување во МРТВ
01/07/2019
Претседателката Адријана Алачки на Алфа тв
01/07/2019

Домаќин- Телма телевизија

Гастромак го почна загрејувањето пред големото гастрономско финале во Охрид! Chef Игор Каспер Атанасов ги запозна гледачите на телевизија Телма со она што ќе се случува од 10 до 14 октомври, на 4-тото издание на „Гастромак 2019“.

Единствена и ексклузивна национална асоцијацијаГастромак, како дел од огромното семејство на WACS – World Association of Chefs Societies (Светската организација на шефови на кујни), што ги обединува светските национални кулинарски здруженија, ќе биде домаќин над 150 држави. Со нетрпение го очекуваме октомври!