GASTROMAK AGENDA 2019
01/07/2019
Домаќин- Телма телевизија
01/07/2019

Гостување во МРТВ

Претседателката на Гастромак, Адријана Алачки и chef Љупчо Гиевски, преку државниот сервис МРТВ, ја информираа јавноста за претстојниот „Гастромак 2019“, спектакл што ќе се случува во Охрид, под слоганот “Don’t worry Be Ohrid”