ГАСТРОМАК 2019
Генерална Агенда
ЧЕТВРТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР
ГАСТРОМАК 2019
Датa: Од 10 до 14 октомври, 2019, Охрид
Локација: Хотел Нова Ривиера, Охрид

ГЕНЕРАЛМА АГЕНДА ГМ2019 МКД

Сакате да бидете дел од нас?

info@gastromak.mk

Работно време

Од Пон - Пет: 09:00 - 17:00