Гастромак на Hit Alpinea во Крањска гора
08/05/2019
Претседателката на Гастромак во Азербејџан
17/05/2019

Гастромак освои 13 медали на натпреварот во Крањска гора

Гастромак се врати со куп медаљи од Интернационалниот фестивал, Hit Alpinea во Крањска гора, Словенија. Блескаат !
Вкупно 13 медаљи, од кои 1 златна, 8 сребрени и 4 бронзени, плус диплома, ќе бидат дел од биографијата на Гастромак. И уште поважно, од овој натпревар, кој велат гастромаковци беше еден од најстрогите, сите шефови и готвачи се враќаат многу побогати- со нови искуства, знаења и пријателства.
Одиме понатаму!

Адријана Алачки, претседателка на Гастромак, најнаградуван гастрономски лидер