Гастромак со награди и признанија од натпреварот во Будва
26/04/2019
Гастромак освои 13 медали на натпреварот во Крањска гора
11/05/2019

Гастромак на Hit Alpinea во Крањска гора

Тимот на Гастромак, предводен од претседателката Адријана Алачки отпатува во Словенија на 4-тата по ред гастрономска манифестација, Интернационалниот фестивал, Hit Alpinea во Крањска гора.
Докажаните шефови и подмладокот на Гастромак ќе си ги покажат квалитетите, брзината и вештината во најразличните категории- национална и модерна кујна, подготвување на риба, пилешко.., и сетоа тоа со голем предзнак наречен – креација. Со среќа!