ГАСТРОМАК ГО ПРОСЛАВИ ТРЕТИОТ РОДЕНДЕН
20/02/2019
Браво : Злато, сребро и две бронзи за Гастромак во Украина
02/03/2019

Гастромак во Украина

Започна Best cook fest- Podillia во Украина, а оваа разгледница „од лице место“ ја праќа тимот на Гастромак. Шарено, весело, во склад со традицијата на Украина, помина отварањето на оваа гастрономската манифестација, а во меѓувреме натпреварувачите ги завземаат своите позиции и на лице место го презентираат своето готвачко умеење. Со среќа!