Ние сме Гастромак


Повеќе

Најново

18/04/2019

Гастромак се придружува на хуманитарната манифестација „Chefs for life- Кувари великог срца“

Chef Љубица Комлениќ, Top Italian Chef, ама и жена со огромно срце, заедно со неколку нејзини колеги е промотер и соорганизатор на Манифестацијата „Chefs for life- […]
17/04/2019

Welcome Chef Orkhan Mukhtarov

Chef Orkhan Mukhtarov is the new member and ambassador of Gastromak for Azerbaijan, a true star in the world of gastronomy. A great name that he […]
15/04/2019

Гастромак е подготвен за NATIONAL COMPETITION OF CATERING WORKERS OF MONTENEGRO во Будва

Гастромак е подготвен за акција, ќе ги засука ракавите од 22-25 април зошто крајот на месецот традиционално е резервиран за Црна Гора, за Интернационалниот натпревар NATIONAL […]
GASTROMAK
MAKEDONIJA 2018

GASTRONOMY CONTEST
Hotel Villa Park, Strumica

We introduce you the jury members of
THIRD INTERNATIONAL GASTRONOMY CONTEST- GASTROMAK MACEDONIA 2018

Lets remind us how it was 2017... and lets make it even more spectacular this year!


Dear chefs, precious guests & friends, looking forward to see you again October 08 - 12,
at Hotel Villa Park, Strumica, Republic of Macedonia, at GASTROMAK 2018.

Соопштение

13/06/2018

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

КОНКУРС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ ГастроМак, националната Асоцијација на готвачи и шефови на кујни од Македонија, објавува КОНКУРС ЗА НОВИ ЧЛЕНОВИ. Сите заинтересирани, средношколци, студенти, […]
22/10/2017
accommodation-strumica

Information about accommodation for GastroMak 2017

Here you may be able to download information about accommodation in the city of Strumica, Macedonia for competitors and guests visiting GastroMak 2017. Competitors from: Vrnjacka banja, Horeka […]

Медиуми

07/12/2016

Гостување на Сител

ГАСТРО МАК во ТВ Сител кај Елена и Александар. Шеф Миле Неделковски потготвуваше пастрмка со зеленчук.
05/12/2016

Гостување на Сител

Благодариме на драгата водителка Татјана Пуленџовска за денешното гостување. Ова се моменти на врачување на благодарност од ГАСТРО МАК за ТВ Сител и тимот на Утринската […]
30/11/2016

МТВ – Учество на натпреварот во Босна

Сакате да бидете дел од нас?

info@gastromak.mk

Работно време

Од Пон - Пет: 09:00 - 17:00